le Cochonnet

Jeu de boulesvereniging Oosterhout

Logo

Leden en bestuur stellen zich voor


Leden van le Cochonnet

 
a
 
Wat voor vereniging zijn wij...

Le Cochonnet is opgericht op 27 januari 1981 door een aantal enthousiaste beoefenaars van Jeu de Boules en heeft dus al een respectabele leeftijd. Wij zijn geen grote vereniging maar wel een hechte.


Sinds de oprichting hebben wij gespeeld naast cafe de Koppelpaarden aan de Veerseweg - een authentieke Oosterhoutse lokatie binnen de "Heilige Driehoek". Helaas moesten wij daar eind 2010 vertrekken door de verkoop van het cafe en het beleid van de gemeente dat geen jeu de boules complex op deze lokatie meer toestond. Met medewerking van de gemeente Oosterhout kregen wij echter in 2011 de beschikking over nieuwe banen op het Warande-complex.


Wij leggen de nadruk op recreatief boulen. Onze vereniging is geen lid (meer) van de Nederlandse Jeu de Boule Bond (NJBB), op grond van een "kosten-baten analyse". Mede hierdoor proberen we de contributie zo laag mogelijk te houden. Omdat wij geen lid zijn van de NJJB krijgen onze leden via de vereniging geen officiële licentie. Wilt U dus een licentie om aan officiële NJBB-toernooien mee te doen, dan moet U die zelf verzorgen.


In het seizoen - vanaf half maart tot half oktober - organiseren we een clubcompetitie. Onze reguliere speelavonden zijn op dinsdagavond vanaf 19:30 uur. Daarnaast is er in de zomermaanden twee keer per maand van 2 tot 4 uur damesboule (ook voor niet-leden) en vrij spelen.


In het winterseizoen organiseren we een toernooi, winterboulen en kaartavonden.

Bas de Koning, voorzitter

 

+31(0) 162 453 488

 

Henriëtte Flipse, penningmeester

en ledenadministratie

+31(0) 162 426395 

 

 

Eef van der Stel, secretaris


+31(0) 162 427 129

Ton vd Meijden, baancommissaris


+31(0) 162 692 701

x

Ton Reuvers, wedstrijdcommissaris


+31(0) 162 854 419

 
Voor de webmaster: zie de webmaster-contactpagina

Onze emailadressen zijn beveiligd tegen SPAM. U kunt ze alleen lezen als Javascript in uw browser is geactiveerd.

Als U ze niet kunt lezen ga dan naar de contactpagina en vul aub het contactformulier in