le Cochonnet

Jeu de boulesvereniging Oosterhout

Logo

Leden en bestuur stellen zich voor


Leden van le Cochonnet

 
a
 
Wat voor vereniging zijn wij...

Le Cochonnet is opgericht op 27 januari 1981 door een aantal enthousiaste beoefenaars van Jeu de Boules en heeft dus al een respectabele leeftijd. Wij zijn geen grote vereniging maar wel een hechte.


Sinds de oprichting hebben wij gespeeld naast cafe de Koppelpaarden aan de Veerseweg - een authentieke Oosterhoutse lokatie binnen de "Heilige Driehoek". Helaas moesten wij daar eind 2010 vertrekken door de verkoop van het cafe en het beleid van de gemeente dat geen jeu de boules complex op deze lokatie meer toestond. Met medewerking van de gemeente Oosterhout kregen wij echter in 2011 de beschikking over nieuwe banen op het Warande-complex.


Wij leggen de nadruk op recreatief boulen. Onze vereniging is geen lid (meer) van de Nederlandse Jeu de Boule Bond (NJBB), op grond van een "kosten-baten analyse". Mede hierdoor proberen we de contributie zo laag mogelijk te houden. Omdat wij geen lid zijn van de NJJB krijgen onze leden via de vereniging geen officiƫle licentie. Wilt U dus een licentie om aan officiƫle NJBB-toernooien mee te doen, dan moet U die zelf verzorgen.


In het zomerseizoen - vanaf april tot en met september - organiseren we een clubcompetitie op de dinsdagavonden. Zomers spelen wij op donderdag- en vrijdagmiddag. Vanaf oktober spelen we op dinsdag- en donderdagmiddagen. Een aantal keren per jaar organiseren we een toernooi.

Alle speeldagen en -tijden staan vermeld op de agenda, die je kunt inzien op de startpagina.


Ewout Hoppel, voorzitter

 

+31(0) 6 2245 6636

Thom Sprengers, penningmeester

en ledenadministratie

+31(0) 6 2804 2016

Koos de Bodt, secretaris


+31(0) 162 520 190

Wil Kloosterman, baancommissaris


+31(0) 41 685 1101

x

Ton Reuvers, wedstrijdcommissaris

+31(0) 162 854 419

 
Webmaster: zie de webmaster-contactpagina

Onze emailadressen zijn beveiligd tegen SPAM. U kunt ze alleen lezen als Javascript in uw browser is geactiveerd.

Als U ze niet kunt lezen ga dan naar de contactpagina en vul aub het contactformulier in