le Cochonnet

Jeu de boulesvereniging Oosterhout

Logo

   De damesclub van le Cochonnet


damesboule damesboule damesboule damesboule
Wie zijn wij? 
De dames van de damesclub van Le Cochonnet zijn niet alleen enthousiaste boulers maar houden ook van gezelligheid. De onderlinge wedstrijden zijn vol inzet, maar zeker niet met het mes op tafel. Na de wedstrijden wordt er wat gedronken en nagepraat bij het Grand Cafe.

Wanneer spelen we? 
De damesclub speelt op donderdagmiddagen, van april t/m september. De speeldata voor het seizoen 2021 zijn 15 en 29 april, 6 en 20 mei, 3 en 17 juni,1 en 22 juli, 12 en 26 augustus en 9 en 23 september.
De speeltijden zijn van 14:00 tot circa 15:00 uur. Bij extreme temperaturen of langdurige regen wordt die speeldag de week daarna ingehaald. Let op mail of telefoon! Verzoek aan alle deelnemers: wees altijd TIJDIG aanwezig: uiterlijk om 13:45 uur als we 's middags spelen.

Het aardbeientoernooi vindt dit jaar geen doorgang. Over het afsluitende etentje denken we nog na.

De speeldata staan ook op de kalender rechts onderaan op de startpagina van de website, zodat je iedere maand snel kunt zien wanneer er wat te doen is.

En hoe zit dat dan met Corona? 
Corona maakt alles onzeker, dus ook onze planning voor de damesclub. Wij spelen in ieder geval alleen als de overheidsregels dat toelaten en conform de RIVM richtlijnen. Als er iets verandert of onverhoopt niet mocht doorgaan dan ontvangt U natuurlijk bericht.

Waar spelen we? 
We spelen uitsluitend op onze banen bij De Warande.
De toegang tot ons terrein is via een zij-ingang aan de Bredase weg bij de kantine van de wielervereniging, tussen het viaduct en restaurant het Paradijs. Er staan borden. Op de contactpagina vind je een plattegrond.

Wat kost het? 
De kosten voor het seizoen 2021 zijn gelijk aan het vorige seizoen: niet-leden betalen slechts 30 euro, voor leden van de vereniging bedraagt de prijs 5 euro. Deze bedragen moeten worden overgemaakt op rekening NL 81RABO 0120285096 tnv Penningmeester leCochonnet, onder vermelding van ´damesclub´

Wie kan er meedoen en hoe geef ik me op? 
Iedereen kan meedoen met de damesclub, leden en niet-leden. Nieuwe dames zijn welkom. Dames van Oosterhout: laat U deze kans niet ontnemen om een aantal middagen gezellig samen een balletje te gooien. U kunt zich tot 15 maart 1) opgeven bij Thea v.d. Meijden, telefonisch 0162-692701 of stuur een email aan 2). Doen hè!


   1) Opgave na 15 maart wordt bekeken op basis van beschikbare plaatsen
   2) Als U klikt op de link en uw emailprogramma wordt niet automatisch geopend, verstuur dan zelf een email met als onderwerp 'Damesboule'

SLUIT DIT VENSTER