le Cochonnet

Jeu de boulesvereniging Oosterhout

Logo

   De damesclub van le Cochonnet


damesboule

Wie zijn wij? 
De dames van de damesclub van Le Cochonnet zijn niet alleen enthousiaste boulers maar houden ook van gezelligheid. De onderlinge wedstrijden zijn vol inzet, maar zeker niet met het mes op tafel. Na de wedstrijden wordt er wat gedronken en nagepraat op ons gezellige terras bij de kantine.

Wanneer spelen we? 
De damesclub speelt op donderdagmiddagen, van april t/m september. De speeldata voor het seizoen 2019 zijn als volgt: 18 april, 2 en 16 mei, 6 juni (voor dames die niet meedoen aan de fietsvierdaagse), 20 juni (twee wedstrijden, aardbeientoernooi), 4 en 18 juli, 1, 15 en 29 augustus, 12 en 26 september (26 september is eindtoernooi, twee wedstrijden). 3 oktober is een reservedag. Tenslotte is er op 7 oktober een afsluitend etentje; meer informatie hierover volgt.

De speeltijden zijn van 14:00 tot circa 15:00 uur. Bij extreme temperaturen of langdurige regen wordt die speeldag ingehaald. Let op mail of telefoon! Verzoek aan alle deelnemers: wees altijd TIJDIG aanwezig: uiterlijk om 13:45 uur als we 's middags spelen.

De speeldata staan ook op de kalender rechts onderaan op de startpagina van de website, zodat je iedere maand snel kunt zien wanneer er wat te doen is.

Waar spelen we? 

We spelen uitsluitend op onze banen bij De Warande.
De toegang tot ons terrein is via een zij-ingang aan de Bredase weg bij de kantine van de wielervereniging, tussen het viaduct en restaurant het Paradijs. Er staan borden. Op de contactpagina vind je een plattegrond.

Wie kan er meedoen en wat kost het? 

Iedereen kan meedoen met de damesclub, leden en niet-leden. Nieuwe dames zijn welkom. De kosten voor het seizoen 2019 zijn gelijk aan het vorige seizoen: niet-leden betalen slechts 30 euro, voor leden van de vereniging bedraagt de prijs 5 euro. Deze bedragen moeten worden overgemaakt op de rekening van de penningmeester van le Cochonnet. Ter afsluiting wordt er begin oktober een gezellig etentje georganiseerd (niet bij het inschrijfgeld inbegrepen)

Dames van Oosterhout: laat U deze kans niet ontnemen om een aantal middagen gezellig samen een balletje te gooien. U kunt zich vanaf januari tot 15 april 1) opgeven bij Thea v.d. Meijden, telefonisch 0162-692701 of stuur een email aan 2). Doen hè!


damesboule


   1) Opgave na 15 april wordt bekeken op basis van beschikbare plaatsen
   2) Als U klikt op de link en uw emailprogramma wordt niet automatisch geopend, verstuur dan zelf een email aan dit adres met als onderwerp 'Damesboule'

SLUIT DIT VENSTER