le Cochonnet

Jeu de boulesvereniging Oosterhout

Logo

   Speeltijden en baaninformatie 2018


Dinsdag


Dinsdagavond is de vaste competitieavond. De banen zijn in principe geopend van ongeveer 19.00 uur tot maximaal 22.30 uur. De kantine van De Jonge Renner staat op dinsdagavonden tot onze beschikking. De toegang tot de banen is via het aparte hekje aan de Bredaseweg (zie de plattegrond op het contactformulier).


De normale aanvangstijd voor geplande competitiewedstrijden is 19:30 uur. Als je eerder of later wilt spelen is dat mogelijk, mits je dat vooraf en tijdig afspreekt met de tegenstanders. Als je vóór 19:00 uur wilt spelen en je bent heel vroeg, dan kan de toegangspoort bij de kantine en het hekje naar ons jeu de boulesveld nog op slot zijn. De sleutel ligt bij de bar van de kantine.Donderdag


Op donderdagmiddag speelt om de 2 weken de damesclub tussen 14.00 en 15.00 uur. Hoewel de banen dan geopend zijn, zijn op die tijdstippen de banen niet beschikbaar voor vrij spelen door andere leden.

Het gehele jaar is het mogelijk om op donderdagavond te boulen, behoudens tegenbericht van onze wedstrijdleider. Zie de agenda voor de juiste data. Boulen kan vanaf 19.00 uur tot in principe 20:30 uur. Onze wedstrijdcommissaris Ton Reuvers is dan aanwezig en kan indien gewenst ook oefeninstructie geven. Mocht hij verhinderd zijn dan laat hij u dit tijdig per mail weten. Het is ook een prima avond om een wedstrijd in te halen!

Op hetzelfde tijdstip traint De Jonge Renner en dus is het hek open. Wij organiseren op deze avonden geen bardienst en dus is de kantine gesloten als de Jonge Renner ermee stopt!

Mocht Ton Reuvers op een donderdagavond verhinderd zijn, dan kan er toch gebouled worden. Achter de bar hangt een sleutel van het hek. De Jonge Renner is aanwezig tot ongeveer 20.15 uur. Voor dit tijdstip moet u dus het terrein hebben verlaten en de sleutel weer hebben ingeleverd.SLUIT DIT VENSTER