le Cochonnet

Jeu de boulesvereniging Oosterhout

Logo

  Speeltijden, baanopenstelling en coronaregels in 2022


Speeltijden (algemeen)


In de zomer wordt er dinsdagavond gebouled van 19:00 tot 21:30 uur. Dit is ook de competitieavond. Op donderdag- en vrijdagmiddag kan er in de zomer van maart tot oktober worden gespeeld en geoefend van 14:00 - 16:00 uur, mits de weersonstandigheden dat toelaten. Bij verwachte extreme hitte op de donderdagmiddag kan de speeltijd worden verschoven naar 's avonds van 19:00 - 21:00. Bij wijzigingen stuurt Ton Reuvers een email.

In de wintermaanden (november t.e.m. februari) verschuiven de speeltijden naar de dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag: van 14:00 tot 16:00 uur.

Speeldagen en -tijden staan op de agenda, die je vind op de startpagina rechts onderaan. Let op: bij een onverwachte wijziging op korte termijn kan het zijn dat de agenda nog niet is bijgewerkt; volg in dat geval de aanwijzingen in de email.


Op de speelavonden wordt er door Ton Reuvers "gehusselt", d.w.z. het lot bepaalt dan de team-indeling en tegenstanders. Uiteraard kunnen spelers van een team altijd samen spelen indien gewenst.Baan- en andere informatie


De toiletten naast het gebouw van DJR zijn geopend. De kantine van DJR is niet langer toegankelijk voor leden van le Cochonnet; na het boulen kan er desgewenst worden nagepraat in Grand Café de Warande.

Kijk bij binnenkomst voorbij het hek goed uit voor sprintende Jonge Renners!

Als bij aankomst het hek is gesloten kun je het daar aangegeven telefoonnummer bellen...

Na het spelen wordt iedereeen geacht de banen netjes achter te laten en aan te vegen.Corona-regels vanaf april 2022


Er zijn geen specifieke Coronaregels meer van toepassing. Maar de volgende algemene regels blijven gelden:SLUIT DIT VENSTER