le Cochonnet

Jeu de boulesvereniging Oosterhout

Logo

 

   Lid worden van le Cochonnet?Lid worden, of het eens uitproberen?

Dat kan. Wij vinden het leuk om nieuwe leden te verwelkomen van iedere leeftijd.


Wat voor materiaal heb ik nodig?

In het begin erg weinig. De vereniging beschikt namelijk over een groot aantal "oefenboules", waarmee je in het begin prima uit de weg kunt.

Maar als U besluit om deze sport te blijven beoefenen, zult U met (drie) eigen boules gaan

spelen. De grootte van deze boules moet op uw hand zijn afgestemd en ook het gewicht is van belang. Verder is er nog een verschil tussen boules om te plaatsen of om te tireren, al zijn er veel recreatieve spelers die zich daar weinig van aantrekken...

Voordat U boules gaat kopen, win dan eerst advies in! U kunt hiervoor bij ons terecht bij de competitieleider of onze webmaster.
Op de pagina wat is jeu de boules vindt U aan het einde een link naar een uitgebreide handleiding over boule-keuze.

Behalve drie boules hebt U nog nodig:

  • een cochonnet (zie de foto hiernaast)
  • een meetlatje (rolmaat) van 1-2 meter
  • een doekje om de handen af te vegen
  • eventueel een magneetje om de boules van de grond op te tillen, maar je kunt ook bukken natuurlijk  ...
  • een kistje of tasje om alles op te bergen
  • spelregels. Die krijgt U als U lid wordt. Ze staan ook op de ledenpagina

Dat valt allemaal dus wel mee...


Wat kost het?

De contributie voor het gehele seizoen bedraagt 60 euro (prijs seizoen 2017). Wordt U lid na 1 juli, dan is de contributie 30 euro. In dat geval kunt U namelijk niet meer (volledig) aan de competitie meedoen, die dan immers al is begonnen. Als U lid wordt in november of december, betaalt U voor dat jaar geen contributie meer.


Waar en wanneer spelen wij?

Wij spelen op het terrein van de Warande. Op de startpagina vindt U foto's van onze banen. Het seizoen loopt van eind maart tot oktober. Onze speelavonden zijn op dinsdag van 19:30 tot circa 22:30 uur, en op donderdagavond tot circa 21:00 uur


Hoe krijg ik eerst meer informatie?

Ga naar de contactpagina en stel uw vraag op het contact formulier. Op die pagina vindt U ook onze telefoonnummers en waar U onze banen kunt vinden. Het beste is om langs te komen op één van onze avonden.


Hoe word ik lid?

Op de volgende pagina kunt U een aanvraag- formulier invullen.
Dit verplicht U nog tot niets. Wij vinden het belangrijk dat leden niet alleen komen voor jeu de boules, maar dat ze zich ook binnen de vereniging thuis voelen. Nieuwe leden kunnen daarom een aantal weken (vrijblijvend en zonder kosten) bij ons komen boulen. Zo kunnen wij met elkaar kennis maken, kunt U de sfeer proeven en vaststellen of onze vereniging aan uw verwachtingen voldoet.

Als U daarna te kennen geeft daadwerkelijk lid te willen worden, wordt uw lidmaatschap – na goedkeuring door het bestuur – definitief.Klik hier      om uw gegevens in te vullen. We nemen dan contact met U op.